Union Bank ofron dy karta kreditit MasterCard, njera ne Lek dhe tjetra ne Euro. Kushtet e kesaj karte jane:

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Union Bank MasterCard Euro
unionbank karte krediti
15%10%20 euroapliko

– Zero komision per blerje me karte krediti kudo ne bote
– Bleni online, paguani per travel, hotele, etj etj pa komision.
– Pagesa mujore nisen nga 10% e shumes qe i detyrohesh bankes
– Merrni nje karte ekstra per nje anetare te familjes.
– Limit i larte, nga 500 euro deri ne 10,000 euro.
– Mundesi te terhiqni para nga rrjeti ATM me karten tuaj te kreditit
– Aplikim online at unionbank.al dhe me pas banka ju telefonon.

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Rreth bankes:
Ne biznes qe ne vitin 2006, UnionBank tani ka 33 dege ne shumicen e qyteteve te medha te Shqiperise. UnionBank eshte ne pronesi te Unioni Financiar Tiranë sh.p.k. (përfaqësues i Western Union Financial Services Inc.) dhe te BERZH ose Bankes Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

Adresa:
Bulevardi Zogu I ,, (përballë Stacionit të Trenit),
Tiranë, Shqipëri

+355(0) 4 23 89 111
4 22 489 38
4 22 746 30