Tirana Bank VISA Gold kare krediti me:

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Tirana Bank VISA Gold
tirana-bank-visa-gold Karte krediti
18%
7%0

– Limite më të larta se karta e kreditit standarte
– Interes 18% ne shumen qe nuk paguan brenda afatit.
– Paguaj vetem 7% ne muaj (po deshe )
– Merrni deri në 2 karta kreditit shtesë me komision vjetor zero
– Kontrollo gjithcka online
– Zero komision per blerjet, per te gjitha.

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Apliko ne PersonRreth Bankes:

Tirana Bank, e themeluar ne 1996, është banka e parë me kapital 100% privat në Shqipëri. Sot banka eshte pjese e grupit Piraeus Bank Group dhe ka dege kudo ne Shqipëri. U sherben individeve dhe bizneseve.

Adresa:
Adresa: Bulevardi “Zogu i Parë”
Nr. 55/1, Tiranë
Albania

Tel: +355 (4) 2233 441
Fax: +355 (4) 2233 417