Raiffeisen ofron nje MasterCard karte krediti per klientet e saj. Nder karakteristikat kryesore:

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Raiffeisen MasterCard
raiffeisen karte krediti
17%5% 0Pa komision aplikimi apo
mbajtjeje.
apliko

– Zero komision vjetor per hapjen dhe mbajtjen e kartes se kreditit
– Terhiqni pa komision ne deget e bankes Raiffesien dhe ATM
– Leke apo Euro, ti zgjedh monedhen e kartes Master Card.
– Perdoret kudo ku pranohet MasterCard-i, online, ne dyqane dhe ne c’do ATM (bankomat)
– Pagesa mujore nisin ne vetem 5% te shumes. Pra nqs blen dicka qe kuston 1000 euro ke mundesine te paguash vetem 50 Euro ne muaj.
– Gjithashtu, Raiffesien mundeson aplikimin online; dergon te dhenat online dhe atehere shkon dhe e perfundon aplikimin ne person ne cilen dege te duash ti.

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu per kete karte krediti

Rreth Bankes:
Raiffeisen Bank International AG (RBI) eshte nje nga ofruesit kryesore te sherbimeve te korporatave dhe bankingut te investimeve ne Austri dhe nje banke universale lider ne Evropen Qendrore dhe Lindore. Ajo u krijua nga bashkimi i zonave te biznesit te Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) me Raiffeisen International Bank-Holding AG. Transaksioni perfundoi ligjerisht ne Tetor 2010.

Adresa:
Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tirana, Albania

Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
info@raiffeisen.al