Faleminderit qe deshironi te na ndihmoni per saktesimin e ofertave. Ju lutem plotesoni formen e meposhtme, me emer, email, cila oferte eshte gabim, si duhet te ndyshohet dhe URL ose adresen e internetit ku ne mund te shohim oferten e sakte. Kjo forme eshte vetem per ofertat e skaduara apo te pasakta, mund te na kontaktoni me kete formen tjeter per c’do gje tjeter. Faleminderit.

Emri Juaj (e domosdoshme)

Emaili Juaj (e domosdoshme)

Cila oferte eshte gabim (e domosdoshme)

Mesazhi Juaj / si duhet ndryshuar oferta (e domosdoshme)

Adresa e internetit ku shihet oferta e sakte (faqja e bankes)