Karta Gold zakonisht u ofrohen klienteve VIP sepse kane limit me te larte dhe ofrojne disa perfitime dhe bonuse qe kartat “classic” nuk ofrojne.

 % vitpagesakomisionofertaapliko
FiBank Visa Gold
fi-bank-visa karte krediti
15.8%5%20 EUR +Zero komison mirembajtje per vitin e pareapliko
Tirana Bank VISA Gold
tirana-bank-visa-gold Karte krediti
18%
7%0
BKT Prima Visa Gold
bkt-prima-visa-gold Karte krediti
24% +30%3000 LekPa komision vitin a pareapliko
BKT Prima MasterCard Gold
Karte krediti bkt-prima-mastercard-gold
24% +30%3000 LekPa komision vitin a pareapliko
ABI Visa Gold
Karte krediti abi-visa
15%7%20 euro- Tarifa vjetore 10 euro vitin e pare
- Paguaj vetem 50% te interesit vitin e pare. (klient i ri)