Po patet nje biznes mire eshte qe te merret nje karte vetem per biznesin, keshtu qe shpenzimet e biznesit te ndaheshin nga ato personale.

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Credins Bank Visa Business
Karte krediti credins_bank_business_visa
varetx6000 Lek- Falas sigurim Jete dhe të Overdraftit.
- Zbritje deri në 50% për shërbimet mjekësore
anetare te rrjetit mjekësor të SiCRED... *