FiBank ose First Investment Bank ofron Visa Classic karten e kreditit :

 % vitpagesakomisionofertaapliko
FiBank Visa Classic
fibank visa classic karte krediti
15.8%5%15 EUR +Merr 30 Euro nëse shpenzon
100 Euro
apliko

– Interesi vjetor 15.8%
– Paguani veten 5% ne muaj te shumes qe mbani si balance.
– 15 Euro, $20 ose 1500 ne vit per mbajtjen e kartes.
– Mund te merrni karte ne Dollare, Euro apo Lek.
– Zero komision per leshimin e kartes se kreditit
– Zero komision per blerjet online
– Zero komison mirembajtje per vitin e pare
– Merreni karten brenda 3 diteve- aprovim i shpejte.

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Rreth Bankes:
FiBank (First Investment Bank) ka ushtruar veprimtarine ne Shqiperi qe ne vitin 2007 dhe eshte pjese e Grupit FiBank Bulgaria, nje kompani qe tregtohet ne burse. FiBank ofron kredi, investime, karta krediti, depozita bankare dhe c’do lloj sherbimi tjeter per biznese dhe individe.

Adresa:
Blvd. Dëshmorët e Kombit
Twin Towers, Nr.2 Kati 14/15
Tirane, Albania

Falas: 0800 0 111
Tel.: (+355 4) 2276 702/3
Fax: (+355 4) 2280 210