Credins Bank VISA Classic Karte Krediti

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Credins Bank VISA Classic
credins-bank-visa-classic Karte krediti
varetx1200 Lek- Falas sigurim Jete dhe të Overdraftit.
- Zbritje deri në 50% për shërbimet mjekësore
anetare te rrjetit mjekësor të SiCRED... *

– Interesi ndryshon nga klienti ne klient, pra nuk eshte fiks.
– Mirembajtja e kartes se kreditit kushton 100 Lek ne muaj ose 1200 ne vit.
– Leshim i kartes kushton 500 Lek
– Blerje kudo, brenda dhe jashte vendit, perfshi internetin pa komision.

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Apliko Ne Dege

Rreth Bankes:
Banka Credins nisi historine e saj ne vitin 2003 dhe tani eshte nje nga 4-5 bankat me te medhaja te Shqiperise. Ofron kredi, karta krediti, depozita dhe c’do sherbim bankar per individed. Gjithashtu ofron sherbime dhe financon nje seri biznesesh te medha dhe te vogla.

Adresa:
Rr. Ismail Qemali Nr.4 Tiranë
Shqipëri

tel: +355 4 2234 096
fax: +355 2222 916
info@bankacredins.com