Credins Bank Visa Business karte krediti ofrohet me keto kushte:

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Credins Bank Visa Business
Karte krediti credins_bank_business_visa
varetx6000 Lek- Falas sigurim Jete dhe të Overdraftit.
- Zbritje deri në 50% për shërbimet mjekësore
anetare te rrjetit mjekësor të SiCRED... *

– Interesi ndryshon nga klienti ne klient, pra nuk eshte fiks.
– Mirembajtja e kartes se biznesit kushton 500 Lek ne muaj ose 6000 ne vit.
– Leshim i kartes se kreditit kushton 1200 Lek
– Blerje kudo, brenda dhe jashte vendit, perfshi internetin pa komision.
– Shpenzimet e bëra me kartën e biznesit njihen si shpenzime biznesi.
– Ndani shpenzimet personale me ato te biznesit.
Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Apliko Ne Dege

 

Rreth Bankes:
Banka Credins nisi historine e saj ne vitin 2003 dhe tani eshte nje nga 4-5 bankat me te medhaja te Shqiperise. Ofron kredi, karta krediti, depozita dhe c’do sherbim bankar per individed. Gjithashtu ofron sherbime dhe financon nje seri biznesesh te medha dhe te vogla.

Adresa:
Rr. Ismail Qemali Nr.4 Tiranë
Shqipëri

tel: +355 4 2234 096
fax: +355 2222 916
info@bankacredins.com