BKT Prima MasterCard Standard karte krediti ofron;

 % vitpagesakomisionofertaapliko
BKT Prima MasterCard Standard
Karte krediti bkt-mastercard-prima-classic
24% +30%1500 LekPa komision vitin a pareapliko

– Komisioni vjetor eshte 1500 lek, po zero lek vitin e pare.
– Ke deri ne 40 dite per te paguar faturen e kartes se kreditit
– Blej online apo ne POS me kete karte krediti pa komision
– Te pakten 30% a fatures duhet te paguhet c’do muaj.
– Interesi eshte 2% ne muaj qe i bie 24% deri ne 26.8% ne vit
– Ofron bonuse ne varesi te shumes te blerjeve (1500 deri ne 3000 Lek)
– Paguaj c’do muaj dhe merr 0% interes
– Apliko online apo te deget

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Rreth Bankes:
Banka Kombëtare Tregtare (BKT) eshte banka me e vjeter ne Shqiperi, e themelur ne vitin 1925 ne Durres. Ne vitin 1993 u ri-themeleusa dhe tani 100% e zoteurar nga konglomerati Turk, Çalık Holding. BKT ka dege kudo ne Shqiperi dhe ofron sherbime financiare per individe dhe biznese.

Adresa:
Banka Kombëtare Tregtare
Bulevardi “Zhan d’Ark”,
Tiranë, Shqipëri

Tel.: 355/4/ 2 250 955
Fax.: 355/4/ 2 250 956
info@bkt.com.al