BKT ofron karten e kreditit Prima MasterCard Gold me :

 % vitpagesakomisionofertaapliko
BKT Prima MasterCard Gold
Karte krediti bkt-prima-mastercard-gold
24% +30%3000 LekPa komision vitin a pareapliko

– Komision vjetor 1500 lek por zero per vitin e pare.
– Ke deri ne 40 dite per te paguar faturen e kartes se kreditit
– Blej online apo ne POS pa komision
– 30% a fatures duhet te paguhet c’do muaj.
– Interesi eshte 2% ne muaj qe i bie 24% deri ne 26% ne vit (varet si behet “compounding”)
– Ofron bonuse ne varesi te shumes te blerjeve (1500 deri ne 3000 Lek)
– Paguaj c’do muaj dhe merr 0% interes
– Apliko online apo te deget per kete karte krediti

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Rreth Bankes:
Banka Kombëtare Tregtare (BKT) eshte banka me e vjeter ne Shqiperi, e themelur ne vitin 1925 ne Durres. Ne vitin 1993 u ri-themelua dhe tani 100% e zoteurar nga konglomerati Turk, Çalık Holding. BKT ka dege kudo ne Shqiperi dhe ofron sherbime financiare per individe dhe biznese.

Adresa:
Banka Kombëtare Tregtare
Bulevardi “Zhan d’Ark”,
Tiranë, Shqipëri

Tel.: 355/4/ 2 250 955
Fax.: 355/4/ 2 250 956
info@bkt.com.al