Alpha Bank ofron Visa Classic karten e kreditit me:

 % vitpagesakomisionofertaapliko
Alpha Bank Visa
alpha-visa
17%5%2000 Lek

– Interesin qe nisen nga 17% (blerjet) deri ne 19% kur merr cash.
– Paguaj vetem 5% te shumes ne muaj plus ndonje komision
– Komisioni vjetor 2000 Lek ne vit dhe 1500 Lek per kartat e kreditit ekstra.
– Kerkon dokumentet e identifikimit dhe vertetim per pagat 3 muajve te fundit po nuk e moret rrogen ne Alpha.

Kushtet e plota dhe te sakta jane ketu

Apliko Ne Banke

Rreth Bankes:
Alpha Bank eshte nje banke Greke qe ka presenze ne Shqiperi qe nga viti 1998. Banka financon biznese te medha, te vogla dhe individe. Tani banka ka me shume 201,000 kliente dhe 42 dege ne rrethe.

Adresa:
Blvd. Zogu I Nr. 47
TIRANA, ALBANIA

Tel.: 00355 424 0478,
Fax: 00355 423 2102
tiranabranch@alpha.gr